ДЕЛОВНИ ИНФОРМАЦИИ
0

ЈАВЕН ПОВИК

Република Македонија  Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП  ИПА инвестициски грантови                                                               MSIP-IPA-NCB-044-16 Овој Повик за…

Информации
0

СИТЕ НА ВЕЛОСИПЕД 2017

Во организација на Сојузот на општински спортови на општина Прилеп, Општина Прилеп и Општина Кривогаштани. На денот на сесловенските просветители…

0

Ограда во кругот на ЦРДР Јаготка

Продолжува соработката со Здружението Изгрев и Општина Кривогаштани. Денес претставници на Здружението Изгрев заедно со волонтери од Америка, во кругот…

PRIJAVI PROBLEM 2