Home / СПОРТ (page 2)

СПОРТ

ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ УЧЕСНИК НА ТУРНИР СВЕТИ НИКОЛА – ПРИЛЕП

По традиција и оваа година општина Кривогаштани е учесник на традиционалниот турнир во мал фудбал Свети Никола кој се одржува во арена Сонце во Прилеп. Минатата година екипата беше наградена со признание Фер Плеј на турнирот, а со ова општината ...

Read More »