Home / ЗЕМЈОДЕЛИЕ (page 2)

ЗЕМЈОДЕЛИЕ

Добиени средства за изградба на паркинг на зелен пазар во Кривогаштани

Општина Кривогаштани добри финансиски средства за изградба на паркинг на зелениот пазар во Кривогаштани во висина од 537.000 денари, со кои средства ќе се изгради паркингот веднаш до зелениот пазар со вкупна површина од 210 м2. Средствата се обезбедени преку ...

Read More »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ДЕКА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ НА СЕДНИЦАТА ОДРЖАНА НА ДЕН 15.10.2015 ГОДИНА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ПРОГЛАСУВАЊЕ НА ПРИРОДНА НЕПОГОДА ОД ПОПЛАВА НА ДЕЛОВИ ОД КО ОБРШАНИ, КО КРУШЕАНИ И КО ВОЃАНИ ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ. КОМИСИЈАТА ...

Read More »