Home / ЕКОЛОШКИ ДОЗВОЛИ

ЕКОЛОШКИ ДОЗВОЛИ

ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ ДОБИВА НОВ КАМИОН ЗА СМЕТ И 35 КОНТЕЈНЕРИ

Градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски денес во просториите на претставништвото на Јапонската Амбасада во Скопје склучи договор за донација за набавка на ново возило за собирање на смет и 35 контејнери во вредност од околу 70.000 евра. Општина Кривогаштани ...

Read More »