Home / ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ / Спортско бифе во Бела Црква

Спортско бифе во Бела Црква

Во Бела Црква, со големо присуство на жителите од ова населено место и од цела општина, свечено го отворивме новиот(реконструиран) објект на спортското бифе во Бела Црква. Објектот ги има сите услови и капацитет за секојдневно користење од страна на жителите. На сите им пожелувам со здравје да си го користат.

Р.Шефтероски