Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА

ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА

Општина Кривогаштани ги подобрува условите во општинските подрачни училишта, каде периодов во подрачното основно училиште во населеното место Подвис се изработува нова ограда. Додека во подрачното училиште во населеното место Бела Црква се тампонира просторот пред училиштето каде за брзо време ќе се реконструира и надворешниот дел од зградата.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

Општина Кривогаштани ги подобрува условите во општинските подрачни училишта, каде периодов во подрачното основно училиште во населеното место Подвис се изработува нова ограда.

Додека во подрачното училиште во населеното место Бела Црква се тампонира просторот пред училиштето каде за брзо време ќе се реконструира и надворешниот дел од зградата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*