Home / ЈАВНИ НАБАВКИ / ЈАВЕН ПОВИК

ЈАВЕН ПОВИК

Проект за подобрување на општинските услуги – MSIP – Набавка на 13 контејнери

ПОВИК MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*