Home / Информации / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради задолжителните мерки за спречување на ширењето на коронавирусот во Петок на 11.12.2020 од 14:00 часот ќе се врши дезинфекција на општинската зграда поради што работното време ќе заврши во 14:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*