Home / ПАТИШТА И УЛИЦИ / ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА НОВАТА УЛИЦА ВО ПОДВИС

ПУШТЕНА ВО УПОТРЕБА НОВАТА УЛИЦА ВО ПОДВИС

Градоначаникот на општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски во присуство на жителите на населеното место Подвис ја пушти во употреба новоизградената улица.

127468824_1408054409403187_9065700158805334159_n

Со изградбата на овај дел од улицата, се комплетира една целина која проаѓа долж целото населено место, што ќе овозможи непречено движење на жителите на ова населено место.

127554944_1408054452736516_330285066680245877_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*