Home / ПАТИШТА И УЛИЦИ / САНАЦИЈА НА БАНКИНИ НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КРИВОГАШТАНИ – ОБРШАНИ

САНАЦИЈА НА БАНКИНИ НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КРИВОГАШТАНИ – ОБРШАНИ

Општина Кривогаштани и ЈП Пелагонија го санираа еден од клучните патни правци во општина Кривогаштани патниот правец Обршани – Кривогаштани, релација која има најголема фреквенција во секојдневното комуницирање на жителите на општината.

Ова е само уште една мерка во низата активности за одржување на патните правци во општината за зголемување на безбедноста во сообраќајот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*