Home / Информации / Избор на економски оператори за достава на прехрамбени продукти на територијата на општина Кривогаштани за време на забраната за движење

Избор на економски оператори за достава на прехрамбени продукти на територијата на општина Кривогаштани за време на забраната за движење

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЕКОНОМСКИ ОПЕРАТОРИ

Почитувани, кризниот штаб на општина Кривогаштани ги утврди следните услови за избир на економски оператори кои ќе вршат мобилна достава на прехрамбени продукти на целата територија на општина Кривогаштани за време на забраната за движење.

Заинтересираните да ги достават потребните документи до општина Кривогаштани најдоцна до утре 10.04.2020 г. до 10 часот.

Image (2) Image (3) Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*