Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / ДОНАЦИЈА ОД ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ ВО ГРАДИНКАТА „ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ“КРИВОГАШТАНИ

ДОНАЦИЈА ОД ДИДАКТИЧКИ ИГРАЧКИ ВО ГРАДИНКАТА „ВЕСЕЛО ШТРКЧЕ“КРИВОГАШТАНИ

Тутунската компанија Алијанс Уан Македонија покажувајќи ја својата активна вклученост во проектите кои имаат опшествена и социјална важност, на 24.12.2019 година донираше дидактички играчки во градинката „Весело Штркче“ Кривогаштани. Радоста кај дечињата за новите играчки беше видлива и истите претсавниците на компанијата ги дочекаа со нивни изработки со кои им ја честитаа новата година. Со овој гест компанијата  уште еднаш ја покажа својата подготвеност несебично да ги поддржи локалните иницијативи и развојот на образовните капацитети во нашата општина.

 

DSC08487 DSC08489 DSC08497 DSC08507 DSC08518 DSC08519 DSC08520 DSC08522 DSC08527 DSC08532 DSC08517 DSC08519