Home / Информации / Еко акција

Еко акција

Изведена беше еко акција за чистење на отпадоци на неколку локации во Кривогаштани. Вклучени беа вработени од двете основни училишта, од градинката, од Општина Кривогаштани, од комуналното претпријатие “Пелагонија” , но и останати жители од целата Општина. Акцијата беше доста успешна бидејќи локациите на кои се чистеше  добија подобрен изглед.

Вакви акции ќе се огранизираат еднаш месечно по населени места.

FB_IMG_1569916162769 FB_IMG_1569916175584 FB_IMG_1569916183421 FB_IMG_1569916189119 FB_IMG_1569916194130 FB_IMG_1569916201030 FB_IMG_1569916216218 FB_IMG_1569916224657

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*