Home / Информации / Поставување на водоводна мрежа на вториот крак во Воѓани

Поставување на водоводна мрежа на вториот крак во Воѓани

Започнавме со изведба на работите на вториот крак на водоводната мрежа во Воѓани. Откако ќе се завршат работните активности жителите веднаш ќе можат да започнат со приклучоци на водоводот.

 

FB_IMG_1569916263088 FB_IMG_1569916268625 FB_IMG_1569916276372 FB_IMG_1569916280467 FB_IMG_1569916284431 FB_IMG_1569916288295

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*