Home / ЈП ПЕЛАГАНИЈА / Се продолжува со корегирање на оштетените банкини

Се продолжува со корегирање на оштетените банкини

Заедно со ЈП Пелагонија продолживме со потсипување на оштетените банкини моментално на патот од Обршани кон Крушеани.

Додека баникините во правецот Воѓани – Бела Црква се завршени.

FB_IMG_1568628259001 FB_IMG_1568628261317 FB_IMG_1568628272332 FB_IMG_1568628255109 FB_IMG_1568628266469 FB_IMG_1568628269315

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*