Home / ЛОКАЛНА САМОУПРАВА / Припремање и поставување на камен темелник за споменикот на паднатиот борец Љубе Груески во Пашино Рувци кој загина храбро за својата татковина кај Карпалак во 2001 година

Припремање и поставување на камен темелник за споменикот на паднатиот борец Љубе Груески во Пашино Рувци кој загина храбро за својата татковина кај Карпалак во 2001 година

67412563_1018817768326855_2872544010977673216_n 67653455_1018818101660155_4797159508180729856_n 67667018_1024272044448094_2952931586712010752_n 67724607_1024271971114768_5732346713708953600_n 67813316_1018817844993514_3603227662966849536_n 67826321_1027518600790105_3666353430131113984_n 67914587_1024271807781451_3433337972420771840_n 67919853_1027518454123453_238900396129517568_n 67944241_1027518684123430_4392898490288570368_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*