Home / Информации / ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

На седницата одржана на ден 29.03.2019 Советот на Општина Кривогаштани донесе одлука за организирање на еколошка акција на ден 14.04.2019 со почеток во 9:00  часот на потегот покрај регионалниот пат Обршани – Бела Црква.

Во акцијата се вклучуваат Градоначалникот на Општина Кривогаштани, општинската администрација, ЈП Пелагонија Кривогаштани , ТППЕ Кривогаштани, Основните училишта и месната заедница !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*