Home / Информации / ЗАВРШИ АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА ЉУБЕ ГРУЈОСКИ ВО ПАШИНО РУВЦИ

ЗАВРШИ АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА ЉУБЕ ГРУЈОСКИ ВО ПАШИНО РУВЦИ

Заврши асфалтирањето на делот од улицата Љубе Грујоски во Пашино Рувци која изминатава недела  го извршуваше Градежното претпријатие Јоска Транс од Демир Хисар.

43511029_857037087838258_4110804501416378368_n

Улицата е во должина од 450 метри со вкупна вредност од 2.150.000 денари, средства обезбедени од Бирото за регионален развој преку Пелагонискиот плански регион.

44872032_857037141171586_8649890291047727104_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*