Home / МЛАДИ / СЕ ОДРЖА НАТПРЕВАРОТ ЗА ДЕТСКИ СЕМАФОР

СЕ ОДРЖА НАТПРЕВАРОТ ЗА ДЕТСКИ СЕМАФОР

Двете основни училиште во општината ОУ Јонче Смугрески од Обршани и ОУ Манчу Матак од Кривогаштани во организација со Општина Кривогаштани денес го одржаа училишниот натпревар за Детски семафор кој се полага во два дела теоретски и практични полигонски вежби.

DSC04453

Општинскиот натпревар ќе се одржи во Четврток на 03.05.2018 во Кривогаштани. Најдобрите натпреварувачи ќе ја претставуваат општината на регионалниот натпревар во Прилеп.

DSC04457

 

DSC04464

DSC04452

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*