Home / КУЛТУРА / ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО 2018

ПРОЧКАРСКА СМЕА ЗА СЕКОГО 2018

Општина Кривогаштани во соработка со ОУ Манчу Матак од Кривогаштани и ОУ Јонче Смугрески од Обршани, по повод празникот Прочка, организира маскенбал на кој ќе учествуваат учениците од двете основни училишта во општината. Маскенбалот ќе се одржи во  Сабота во општинската кино-сала во Кривогаштани со почеток во 11 часот.

Се покануваат сите граѓани да присуствуваат на настанот !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*