Home / Информации / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат жителите на Општина Кривогаштани кои се приклучени на водоснабдителната мрежа на ЈП Пелагонија дека поради оштетување на транспортната линија од страна на АД Водостопанство – Подружница Прилепско поле, при чистење на Канал Блато настаната е штета за чија санација се потребни неколку дена.

ЈП Пелагонија ќе стори се што е во нивна моќ , најбрзо  да го стави на располагање водоснабителниот систем на жителите на општината.

DSC03463

DSC03469

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*