Home / Информации / ОДРЖАНИ ПОВЕЌЕ ЈАВНИ ТРИБИНИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ОДРЖАНИ ПОВЕЌЕ ЈАВНИ ТРИБИНИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Градоначалникот на Општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски заедно со директорот на Јавното комунално претпријатие Пелагонија – Јане Чавкоски, изминативе неколку дена одржаа повеќе јавни трибини низ населените места во општината чија цел беше да се слушнат потребите, проблемите на населението како и предлози за реализирање на конкретни идни проекти.

DSC03437

Ваквите настани ќе прдолжат да се случуваат и понатаму во сите населени места во општината, со што локалната самоуправа се става на располагање на жителите на Општина Кривогаштани Кривогаштани.

DSC03458

DSC03444

DSC03435

DSC03434

DSC03397

DSC03395

DSC03392

DSC03391

DSC03387

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*