Home / ЈП ПЕЛАГАНИЈА / СЕ ПОДГОТВУВА СТАВАЊЕ ВО ФУНКЦИЈА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО КРИВОГАШТАНИ

СЕ ПОДГОТВУВА СТАВАЊЕ ВО ФУНКЦИЈА НА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО КРИВОГАШТАНИ

Градоначалникот на Опшштина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски денес ја посети пречистителната станица во Кривогаштани на која активно се работи на нејзиното повторно ставање во функција од страна на вработените во Јавното комунално претпријатие Пелагонија од Кривогаштани.

26856281_1793099324047419_826114973_n

Пречистителната станица во Кривогаштани веќе подолг временски период не е во функција поради многубројни дефекти кои со оваа акција ќе бидат отстранети и истата ќе продолжи да функционира.

26941311_1793099437380741_2045610734_o

26940610_1793099390714079_1923232106_n