Home / Информации / ПОКАНА

ПОКАНА

Почитувани, ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на заедничка прослава на денот на општина Кривогаштани на 05.01.2018 Петок со почеток во 12 часот кога и свечено ќе биде пуштен во употреба новиот дел од општинската зграда.

Почитувани, ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на заедничка прослава на денот на општина Кривогаштани на 05.01.2018 Петок со почеток во 12 часот кога и свечено ќе биде пуштен во употреба новиот дел од општинската зграда.

Ве очекуваме !

POKANA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*