Home / Информации / НОВОГОДИШНА ПРИРЕДБА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

НОВОГОДИШНА ПРИРЕДБА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Учениците од двете основни училишта во општина Кривогаштани заедно со дечињата од детската градинка ,,Весело Штркче” денес во општинската кино сала во Кривогаштани одржаа приредба по повод доаѓањето на новата 2018 година на која пред своите родители и присутните се претставија со најразлични точки подготвени во чест на новата година.

26000987_182009379202572_6561415549821375510_n

Денес исто така Градоначалникот Рубинчо Шефтероски ја посети и детската градинка ,,Весело Штркче” каде најмалите го пречекаа со многу песнички и насмевки за што од Дедо Мраз си добија новогодишни пакетчиња.

26001273_182009729202537_4632000179479581605_n

26168059_182009509202559_612144606164127416_n

26168982_182010032535840_8159077045877348875_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*