Home / ИНСТИТУЦИИ / ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА КОНКУРСОТ “СО РАКАТКИТЕ И ПРЕГРАТКИТЕ НА ТУТУНАРИТЕ“

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА КОНКУРСОТ “СО РАКАТКИТЕ И ПРЕГРАТКИТЕ НА ТУТУНАРИТЕ“

Комисијата формирана од членови на основните училишта, општинската администрација и МЦМС денес ги доделија наградите на учесниците кои конкурираа на конкурсот за изработка на уметнички дела /творби од рециклирачки отпад на тема ,,СО РАКАТКИТЕ И ПРЕГРАТКИТЕ НА ТУТУНАРИТЕ“ кој што го објави Општина Кривогаштани во соработка со МЦМС а беше наменет за учениците од двете основни училишта во општината.

Денес во просториите на ОУ Манчу Матак во Кривогаштани се одржа коктел на кој присуствуваа претставници на сите тутунски компании кои дејствуваат во општината како и учесниците на конкурсот со своите ментори.

25299476_175918723144971_2217394023118407195_n

25299397_175917296478447_5703839687824723794_n

25299328_175918863144957_2137591273664347824_n

25289486_175919506478226_3167415830486653277_n

25289211_175916466478530_4349659858744699326_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*