Home / Информации / Посета на Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски

Посета на Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски

Претседателот на партијата Обединети за Македонија  Љубе Бошкоски заедно претставници од партијата со ја посети Општина Кривогаштани и оствари кратка средба со градоначалникот Рубинчо Шефтероски.

DSC01324

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*