Home / ЈП ПЕЛАГАНИЈА / ТЕРЕНСКА ПОСЕТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ТЕРЕНСКА ПОСЕТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Градоначалникот на општина Кривогаштани Рубинчо Шефтероски заедно со новиот директор на ЈП Пелагонија – Кривогаштани Јане Чавкоски, извршија теренска посета на комуналните објекти во општината.

image-0-02-05-bdacfbb2d1f675611e5af49b6f9c06e54243ef2a6a041fa29ca48795578ea6a4-V

Посетена е пречистителната станица во Кривогаштани со цел утврдување на состојбата во која е затекната истата. Исто така посетено е и населеното место Крушеани каде сеуште трае завршната фаза од изградбата на канализационата мрежа.

image-0-02-05-f33888444828075ae225130336d4f8b8b051619855f594700c95bab6922d9b69-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*