Home / Информации / Добар почеток на учебната година на првачињата им посака Градоначалникот Тони Заткоски

Добар почеток на учебната година на првачињата им посака Градоначалникот Тони Заткоски

Градоначалникот Тони Заткоски денес ги посети двете основни училишта во општината каде оствари средба со учениците и родителите, а на 49 првачиња му посака успех во тековната учебна година. Првачињата возбудено ја започнаа новата учебна година а градоначалникот му додели пригодни подароци во училишен прибор за полесно совладување на училишните задачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*