Home / Информации / Чистење на затревените површини во општината

Чистење на затревените површини во општината

Општина Кривогаштани започна со чистење и косење на банкините на затревените површини на регионалните и  локалните патишта на територијата на Општина Кривогаштани. Исто така ќе се чистата и затревените површини на локалните улици во населените места.DSC_6132

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*