Home / Информации / Среќен Божик, Христос се роди!

Среќен Божик, Христос се роди!

На овој најголемиот христијански празник, нека Божиќната светлина Ви ја осветли душата и ви го исполни срцето. Нека Бог Ви го чува она што го имате и го сакате и Ви подари она што го немате а го посакувате. Имајте среќен Божик, Христос се роди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*