Home / Информации / Дочек на Новата 2017 Година во организација на Општина Кривогаштани

Дочек на Новата 2017 Година во организација на Општина Кривогаштани

Највеселата вечер во годината, по четврт пат Општина Кривогаштани ја прослави пред општинската зграда. Вечерта со своја пригодна програма присутните ги забавуваше музичката група Балканика Бенд од Прилеп. На дочекот освен жителите на општината присуствуваа и посетители и од околните општини. Во последните мигови кога се испраќаше старата година Градоначалникот Тони Заткоски на присутните им ја честита новата година посакувајќи им многу здравје, среќа и Божја благодат. Забавата беше збогатена со голем огномет и продолжи до утринските часови.

Градоначалникот пи посети и дежурните екипи на Против пожарната единица Во Кривогаштани и Полициската станица кои со своите ангажмани  придонесоа се да помине во најдобар ред.

 3dsc05752 dsc05754 dsc05758 dsc057624444 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*