Home / Информации / НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА ЗА ДЕЦАТА ОД ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

НОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА ЗА ДЕЦАТА ОД ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Општина Кривогаштани се подготвува за дочекот на новата 2017 година и како по традиција и оваа година има организиран дочек на новата година во центарот на Кривогаштани каде што ќе настапи Балканика Бенд од 22 часот. Денес своја претстава имаа најмладите од општината кои пред своите родители се претставија со подготвени точки со што заеднички го обележаа доаѓањето на новата 2017 година. Исто така градоначалникот на општината изврши прием на дечињата на вработените на кои  им додели новогодишни пакетчиња.

 

dsc05575

dsc05628

dsc05619

dsc05603

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*