Home / Информации / Oтворени денови со kатастарот

Oтворени денови со kатастарот

Се известуваат граѓаните на Општина Кривогаштани дека на ден петок  (02.12.2016 год.) од 9 часот до 17 часот во просториите на општинската зграда, Агенцијата за катастар и недвижности од Скопје, ќе има oтворени денови со kатастарот.

Во рамките на отворените денови граѓаните ќе имаат можност да се консултираат со стручните лица за предмети и проблеми од областа на катастарското работење.

katastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*