Home / БУЏЕТ / ШЕСТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ШЕСТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Во Петок на 23.09.2016 во 20:00 часот во спортската сала во ОУ Манчу Матак во Кривогаштани ќе се одржи шестата и последна форумска сесија од буџетскиот форум кој се одржува во општина Кривогаштани.

Се покануваат сите граѓани на општина Кривогаштани да присуствуваат на настанот на кој што ќе се сумираат постигнатите резултати од одржаниот форумски процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*