Home / Информации / Известување за пријавување на деца во детскиот центар во Обршани

Известување за пријавување на деца во детскиот центар во Обршани

Се известуваат сите жители од Општина Кривогаштани дека од 01.09.2016 год. започнува со работа Центарот за ран детски развој „ Јаготка“ во населено место Обршани. Се замолуваат сите родители кои сакаат своите деца да го посетуваат овај центар а се на возраст од 3 до 6 години, да се пријавата во основното училиште „Јонче Смугрески“ во Обршани кај лицето Павлина Бумбароска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*