Home / Информации / ЗАВРШИЈА ИСТРАЖУВАЊАТА НА „ВРБЈАНСКА ЧУКА“ – ЕДНО ОД МЕСТАТА КАДЕ ЗА ПРВ ПАТ ЗАПОЧНУВА ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО ВО ЕВРОПА

ЗАВРШИЈА ИСТРАЖУВАЊАТА НА „ВРБЈАНСКА ЧУКА“ – ЕДНО ОД МЕСТАТА КАДЕ ЗА ПРВ ПАТ ЗАПОЧНУВА ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО ВО ЕВРОПА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*