Home / КУЛТУРА / ПОСТАВЕНА МАПА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ПОСТАВЕНА МАПА НА ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Денес во центарот на општината пред самата општинска зграда поставена е Билборд-Мапа со културно-историски знаменитости на сите населени места во општината.

Проектот е финансиран преку УСАИД и Швајцарската агенција за обнова и развој а го обезбеди локалната акциона група ЛАГ -Агролидер во кој е вклучено и поставување на пет патокази на исто толку локации низ општина Кривогаштани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*