Home / Информации / ПЛОШТАДОТ ВО КРИВОГАШТАНИ ГО ДОБИВА СВОЈОТ НОВ ЛИК

ПЛОШТАДОТ ВО КРИВОГАШТАНИ ГО ДОБИВА СВОЈОТ НОВ ЛИК

Се привршуваат градежните активности за изградба на плоштад во центарот на Кривогаштани. Населеното место Кривогаштани добива нов изглед.

DSCN99973

IMG_20160514_1551332

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*