Home / Информации / ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА ТРИ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА ТРИ УЛИЦИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Денес започна асфалтирањето на улиците Никола Карев и дел од улицата Македонски Просветители во Кривогаштани и дел од  улицата Илинденска во Славеј кои општината ги асфалтира со средства добиени од АФПЗРР во висина од 12.000.000 денари.

234

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*