Home / ЈП ПЕЛАГАНИЈА / НОВА ОПРЕМА ЗА СЛУЖБИТЕ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

НОВА ОПРЕМА ЗА СЛУЖБИТЕ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Вработените во територијалната противпожарна единица Кривогаштани, ЈП Пелагонија Кривогаштани, Техничката служба при двете основни училишта во општината како и нововработените во новата итна медицинска помош во Кривогаштани денес добија нови работни одела за работа која што е донација од општина Кривогаштани. Со оваа донација општината значително ги подобрува условите за работа на вработените врз кои има надележност самата општина.

DSCN9364

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*