Home / Информации / ЧЕСТИТКА ЗА СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2016 ГОДИНА !!!

ЧЕСТИТКА ЗА СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2016 ГОДИНА !!!

Новата година е време за нови почетоци, предизвици и нови успешни приказни…

Нека 2016 година Ви донесе успех на сите полиња од животот!

Среќна Нова Година ви посакува Тони Заткоски – Градоначалник на Општина Кривогаштани.

CRKVA I DABz02xa11693978_1108658565815951_3106403131861790751_neqwqwe12046771_1155301524484988_329910454122475707_n12033004_1151385331543274_2857822228531185502_nDSCN7018DSCN6979-Copy07-fb0ebc39c7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*