Home / БУЏЕТ / ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

На ден 28.10.2015 година – Среда во просториите на спортската сала при ОУ Манчу Матак во Кривогаштани во 19 часот. Општина Кривогаштани по тој повод ги поканува сите жители на општината да присуствуваат и да учествуваат во креирањето на буџетот на општината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*