Home / Информации / Честит 11-ти Октомври

Честит 11-ти Октомври

Градоначалникот на Општина Кривогаштани Тони Заткоски, во името на општината и од негово лично име на сите граѓани на Република Македонија им го честита големиот национален празник 11-ти Октомври. За таа цел во текот на утрешниот празник ќе биде достојно обележан со положување на свежо цвеќе на спомен обележјето на паднатите борци од страна на градоначалникот, советот на Општина Кривогаштани и здружението на борци од Општина Кривогаштани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*