Home / ПАТИШТА И УЛИЦИ / ВО ТЕК ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА 3 УЛИЦИ

ВО ТЕК ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА 3 УЛИЦИ

Општина Кривогаштани преку Проектот за подобрување на општинските услуги финансиран од заем од Светска банка, обезбеди финансиски средства за реализација на проект за кој во тек е тендерската постапка за изградба на улица „Илинденска„, во Кривогаштани, улица во с. Обршани и улица која ќе ги поврзува населените места Бела Црква и Воѓани.

PAD_Krivogastani_v6rev za na web (1) (1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*