Main Home

ЈАВНИ НАБАВКИ
0

ЈАВЕН ПОВИК

Проект за подобрување на општинските услуги – MSIP – Набавка на 13 контејнери ПОВИК MSIP-SH-MUN-KRIV-10-20 (1)

Информации
0

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради задолжителните мерки за спречување на ширењето на коронавирусот во Петок на 11.12.2020 од 14:00 часот ќе се врши дезинфекција…

PRIJAVI PROBLEM 2