Home /

Blog Archives

ЦЕЛОСНО ЗАВРШЕНА ИЗГРАДБАТА НА ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Во текот на вчерашниот ден целосно беше завршена изградбата на новото повеќенаменско игралиште во Кривогаштани. Сите градежни и технички работи целосно се завршени и се очекува во текот на идната недела истото да биде и технички предадено во владение на ...

Read More »