Browsing: Проекти

ГРАДЕЖНИ ДОЗВОЛИ општинсака зграда
0

Градоначалникот на општина Кривогаштани Тони Заткоски потпиша договор со Министерството за финансии за реализација на…

1 2 3 4 5 7