Browsing: ТЕКОВНИ ПРОЕКТИ

ТЕКОВНИ ПРОЕКТИ
0 СЕ ПОСТАВУВААТ КАНДЕЛАБРИ ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ ПРИЛЕП-КРИВОГАШТАНИ КАЈ СЛАВЕЈ

Започна реализацијата на проектот за поставување на канделабри за осветлување на регионалниот пат R-1306 Прилеп – Кривогаштани кај населеното место…