Browsing: РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ
0 ЦЕЛОСНО ЗАВРШЕНА ИЗГРАДБАТА НА ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Во текот на вчерашниот ден целосно беше завршена изградбата на новото повеќенаменско игралиште во Кривогаштани. Сите градежни и технички работи…

1 2